Turistă atacată de urs, în zona Barajului Vidraru

Turistă atacată de urs, în zona Barajului Vidraru
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O turistă a fost atacată de un urs, luni, în zona Barajului Vidraru, în urma incidentului fiind emis un mesaj RO-ALERT, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

"Este vorba despre un cetăţean străin, de sex feminin, în vârstă de 72 de ani, care prezintă răni la membrul superior drept. Pacienta este conştientă", au transmis reprezentanţii ISU Argeş. La locul incidentului a intervenit un echipaj SMURD, fiind solicitat şi sprijinul jandarmilor. În zonă a fost emis un mesaj RO-ALERT de avertizare a populaţiei.

Citit 499 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 16:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro