Testare cu toți candidații declarați inapți psihologic

Testare cu toți candidații declarați inapți psihologic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Toţi cei şapte candidaţi care au participat la o testare psihologică în cadrul unui concurs de ocupare a unui post la Penitenciarul Arad au fost declaraţi inapţi. Acest lucru a trezit suspiciuni de fraudare din partea unor concurenţi, care spun că doar un candidat avea testul trecut anterior şi pentru care s-a făcut echivalare poate obţine acum postul de consilier juridic, informează Agerpres.

"Este o situaţie fără precedent, să fie declaraţi inapţi toţi concurenţii prezenţi. Am fost fete cu experienţă, consilieri juridici, şefi de departamente juridice, avocaţi, grefier, fete bine pregătite, angajate în medii prestigioase, îmi vine extrem de greu să cred că niciuna dintre noi nu ne-am potrivit profilului. La o analiză scurtă a tabelului cu rezultatele, aproape că îţi vine să crezi că a fost «ordin de sus» să rămână în joc doar persoana misterioasă care avea deja testarea luată şi nici măcar nu s-a mai prezentat la testare în 19 aprilie", a afirmat o concurentă.

Contactat de Agerpres, psihologul penitenciarului care i-a testat pe candidaţi, Paul Popa, a declarat că a respectat toate procedurile şi a negat orice intervenţie pentru a favoriza vreo persoană. Reprezentanţii Penitenciarului Arad s-au rezumat să spună că "persoanele care au fost respinse la proba psihologică au posibilitatea să depună contestaţii".

Citit 775 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2024 16:03

1 comentariu

  • postat de Das
    Marți, 30 Aprilie 2024 17:07
    89.137.139.***
    Psihologii si psihiatrii ar trebui bagati putin la puscarie. Astia fac jocurile mafiotilor si coruptilor. E o veche metoda bolsevica de a te reduce la tacere dar vor raspunde acesti corupti ticalosi . Trebuie inlocuiti sau demisi urgent!
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro