Pe scuter, fără permis de conducere

Pe scuter, fără permis de conducere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un tânăr de 19 ani va da socoteală în fața legii pentru că a pornit la plimbare cu scuterul în localitatea de domiciliu fără a avea permis de conducere și fără ca vehiculul să aibă plăcuțe de înmatriculare. Ghinionul lui a fost ca un echipaj de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Liești să-l observe în trafic, pe DN 25, în interiorul localității Liești.

Oamenilor legii le-a atras atenția că vehiculul nu avea numere de înmatriculare, motiv pentru care l-au oprit. "Persoana care îl conducea, un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat", a explicat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 1637 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 16:09

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro