Dar de suflet de la Paula Seling - concert de pricesne

Dar de suflet de la Paula Seling - concert de pricesne
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Primenire. Degeaba v-aţi întors casa cu josul în sus şi aţi lustruit fiece colţişor, ca să sclipească totul de curăţenie, dacă în suflet e praf şi negură! Cum nu s-au inventat aspiratoarele ori maşinile de limpezit sufletul, poate că ar ajuta emoţia înălţătoare a unor pricesne. Mai ales dacă le cântă Paula Seling! Pe 4 mai, de la ora 19,00, artista va da glas celor mai frumoase pricesne, într-un concert difuzat de TVR Folclor. Spectacolul poate fi revăzut și în dimineața de Paște, de la ora 9,00.

Şi dacă vă doriţi o primenire profundă a sufletului, încercaţi "Lumină din lumină" - un impresionant concert de pricesne și cântece pascale pe care îl va transmite, în premieră, TVR 1, în noaptea din Vinerea Mare. Potrivit televiziunii publice, pe 3 mai, de la ora 23,00, putem să ascultăm şi să trăim cântecele pascale şi pricesnele interpretate de grupul psaltic "Tronos" al Catedralei Patriarhale din București, Maria Coman, Antonela Ferche-Buțiu, Alexandra Chira și Elena Buda. Realizatorii promit că vor răsuna împreună cu toaca, instrumentul specific acestei sărbători, interpretări inedite ale pricesnelor, care vor aprinde lumina din sufletul celor care ascultă.

TVR promite să devină un adevărat cămin al sufletului în perioada sărbătorii pascale, aducând în casele noastre lumina, bucuria și emoția unui cântec tradițional creştin românesc, ce răsună din inimă în inimă, îmbogățindu-ne și conectându-ne la esența spirituală a acestei mari celebrări.

Citit 1396 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 16:59

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro