Sunt "sore" şi le place bălăcăreala

Sunt "sore" şi le place bălăcăreala
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dacă la "Românii au Talent" nu s-au lipit de vreun răspuns pozitiv şi s-au certat cu toţi membrii juriului, indiferent de sezonul în care au participat, Olesea şi Elena Croitoru, gemenele teribile ale muzicii româneşti, s-au decis să îşi încerce norocul şi la XFactor. Cu tupeul care le-a făcut cunoscute, cu gura mereu deschisă, mai mult ca să nu tacă, nu pentru că ar fi avut ceva de spus, cele două s-au luat imediat la harţă cu juraţii, în special cu Horia Brenciu. Mno, poate dacă ar fi avut voce, ar fi trecut toată lumea peste tupeul lor de colţul străzii.

* Vedete de vor fi, Papparazzi ele se vor numi! Pentru că sunt un duo fantastic, Ştefan Bănică Jr. le-a rugat să găsească un nume pentru grupul lor, pentru a putea fi jurizate. Numai că ele nu au venit acolo pentru a fi jurizate, ci pentru a juriza. Altfel, nu îşi explică nimeni de unde izvorăşte atitudinea zeflemitoare la adresa oamenilor pe care i-au avut în faţă. Pe Bănică l-au făcut romantic, dar prea puţin îndrăzneţ. Deci Brenciu e mai mişto pentru el, că e mai cu vână. Dar Brenciu nu le-a plăcut, aşa că de la "Horecika" la "e obraznic, lasă-l în pace, m-am convins" nu a fost cale lungă. Mai ales că omul nu vrea nici să repare "trotuarele" de pe care erau să îşi rupă gâtul cele două. Cum, nu ştiţi despre ce e vorba? Păi, Olesea, lidera grupului, a rămas fără scenă când era cuprinsă de emoţia cântecului şi a dispărut din peisaj pentru câteva secunde. Eh, nu e problemă, până se mărită, trece. Cine naiba te-o lua?

* Doi de DA şi un mare şi decisiv NU! De amorul artei, Ştefan Bănică şi Delia le-au zis fetelor că pot trece în etapa următoare, dar pentru că pe Brenciu l-au luat în băşcălie, el le-a zis un hotărât NU. Până şi Răzvan Simion, jumătatea lui Dani Oţil, îl implora pe artist să se gândească bine la alegerea pe care o va face. Ei bine, nici măcar de amorul artei nu au trecut astea două, semn că nu e loc de caterincă în etapele următoare. Ce să îi faci, măi "sorelor"? Când talentul nu vă primeşte acasă, voi vă căutaţi celebritatea pe la emisiuni de muzică. Poate că ar trebui să vă căutaţi, totuşi, de altceva...

Citit 1559 ori Ultima modificare Duminică, 11 Octombrie 2015 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.