Colecţionarul de femei

Colecţionarul de femei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Îl ştiţi? I se mai zice don Juan, rockstarul, iar acum vreo 28 de ani impresiona o fată jucând şah şi, ulterior, cântând într-o formaţie rock. Era mare gagicar, ladiesman, încă de atunci. Îl cheamă Ştefan Bănică jr. şi se poată lăuda că a fost însurat cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi, acum, convieţuieşte cu Lavinia Pârva, fostă cântăreaţă în trupa Spicy. Ştiţi voi, fata căreia îi era frică să doarmă singurică.

Ei bine, acest don Juan mioritic a vorbit, într-un interviu, despre femeile din viaţa lui, şi despre părerea pe care o are despre ele. "Femeilor le plac bărbaţii tăcuţi, pentru că au senzaţia că le ascultă. (...) Femeile sunt creaturi care trebuiesc iubite, nu înţelese. Ador femeile care au personalitate şi care emană ceea ce noi bărbaţii nu avem, emană aceea feminitate de care bărbaţii au nevoie şi de care sunt atraşi. O femeie care este ca un bărbat, dictează, face şi care uită să mai fie femeie, e greu de crezut, după părerea mea sau cel puţin din punctul meu de vedere, că îşi va găsi o jumătate fericită. Dumnezeu i-a dat un dar extraordinar şi anume faptul că poate aduce pe lume un suflet nou. Noi, bărbaţii, aici, nu putem decât să privim cu admiraţie şi cu dragoste. (...) Indiferent câţi ani ai, pentru mama vei fi întotdeauna copilul. Lucru pe care l-am înţeles în momentul în care am devenit şi eu părinte. Copiii mei cresc pe zi ce trece, dar pentru mine, şi la 70 de ani, dacă ar fi să îi văd, tot copiii mei rămân", a explicat artistul.

Deci, cum? Femeilor le plac bărbaţii tăcuţi, pentru că au senzaţia că le ascultă?  Măi, domnule, păi ce faci? Ne dai de gol? Acum vor spune femeile că noi doar ne prefacem că ascultăm, că nu le dăm atenţia pe care o merită. Păi e frumos aşa? Noi înţelegem că tu eşti Don Juan, că nu te refuză femeile, mai ales dacă spui un "Te iubesc, femeie". Dar cu restul bărbaţilor ce se întâmplă după aşa declaraţie? Noroc că ai mai dres-o spre final...

Citit 2636 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.