Weekend plin de evenimente culturale, la Teatrul Dramatic

Weekend plin de evenimente culturale, la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă vineri, 5 aprilie, de la ora 19.00, "Miorița", o poveste care spune, într-o altă cheie, o istorie de viață posibilă și în ziua de azi. Desprinsă din existența pastorală, tema centrală a dramei fiind păstrată, piesa oferă momente create cu măiestrie de cei opt actori aleşi de regizorul Cristian Ban. În distribuție: Nică Bargan, Elena Emandi, Radu Horghidan, Oana Mogoș, Vlad Ajder, Elena Anghel, Mihaela Grosu şi Mihai Păun.

Sâmbătă, 6 aprilie, de la orele 11.00 și 18.00, pe scena Dramaticului se va juca "Tomodachi", un spectacol experiment care abordează teme relevante pentru generația actuală: bullyingul, relația cu tehnologia și dezvoltarea identității personale. Scris și regizat de Alexandru Horghidan, "Tomodachi" transcende granițele teatrului tradițional, pentru a crea o experiență de neuitat, menită să fascineze, să educe și să inspire. Din distribuție fac parte absolvenți ai Facultății de Arte de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați: Andrei Ardeleanu, Ionuț Strat, Mihaela Godorozea, Bianca Totolici, Denisa Onisie, Laurențiu Bobeică, Alexandru Bențea, Theo Crețu şi Mihai Păun.

Duminică, 7 aprilie, de la ora 19.00, iubitorii artei sunt invitați la comedia "Bujor", de Doru Vatavului, în regia Letei Popescu. Textul semnat de Doru Vatavului, un tânăr autor dramatic, este scris special pentru trupa Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Cei opt actori din distribuție sunt: Vlad Volf, Ștefan Forir, Ciprian Brașoveanu, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Petronela Buda, Flavia Călin şi Maria Niță.

Citit 1077 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 16:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro