Filmul românesc de comedie Love Sorry, audiențe de top pe streaming

Filmul românesc de comedie Love Sorry, audiențe de top pe streaming
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lansat online la finalul lunii noiembrie 2022, filmul românesc de comedie Love Sorry se bucură de foarte mare succes în rândul publicului local. Pe platforma de video streaming Netflix, a intrat imediat în topul celor mai urmărite 10 filme ale momentului. Alex Bogdan, Maruca Băiaşu, Anca Dinicu, Crina Semciuc, Doina Teodoru, Andrei Mateiu, Andreas Petrescu, Andreea Bibiri şi Marin Grigore sunt actorii care apar în prim-plan.

Despre ce este vorba în filmul Love Sorry? Comedie de situație, cu multe momente amuzante. Când o vedetă de calibru, Matei Sima, vine în oraşul ei, Ramona face încercări disperate să-l întâlnească, şi împreună cu cele trei prietene ale sale, trece prin diverse aventuri pentru a-şi atinge scopul.

Alex Bogdan, care îl interpretează pe Matei Sima, spune că nu se regăsește în ipostaza de bărbat fatal, dar regizorul Iura Luncașu l-a considerat potrivit. ”Iura m-a văzut un bărbat fatal. Eu nu m-am văzut niciodată aşa. Să vedem până la finalul filmului cine are dreptate. Eu sunt un tip foarte tip. Asta se ascunde sub masca aceasta a glumelor. Iar tipul ăsta din film, Matei Sima, e foarte andocat în lumea celebrităţilor, asumat total. Eu nu sunt asumat total. Eu încerc să mă ascund de reflectoare”, a declarat actorul Alex Bogdan.

Divertismentul accesibil online, tot mai preferat și în România

În trend cu situația globală, și în România se observă tot mai mare interes al publicului spre conținut de divertisment accesibil online. Nu întâmplător, unele filme sunt lansate direct pe streaming, fără a mai exista premiere în cinematografe. De asemenea, serialele de televiziune sunt tot mai puține, preferate fiind serialele produse de platformele de video streaming. Printre exemple, putem aminti Riverdale, Stranger Things, Jocul Calamarului sau You.

Jocurile video au cucerit de multă vreme internetul. Astăzi, pe consolă, computer sau smartphone / tabletă, poți juca online o mare varietate de jocuri video. De la jocuri de acțiune la pacanele online - celebrele sloturi, jocuri ca la aparate din sălile clasice offline - există tot mai multe titluri. Unele se pot descărca și juca gratuit, altele necesită cost de acces. În ceea ce privește sloturile, amintite anterior, acestea se pot juca pe platforme de păcănele gratis sau în cazinouri licențiate local, pe mize reale sau chiar folosind rotirile gratuite, fara a depune bani reali.

Filmul Love Sorry, filmat în România, la Iași

Nu cu mult timp în urmă, în spațiul public a fost de maxim interes știrea potrivit căreia serialul de mare succes Wednesday, de asemenea realizat de Netflix, a fost filmat în România. În episoadele din primul sezon, în care joacă și actori români, apar chiar zone publice cunoscute din orașe precum București, Sinaia și Bușteni. Castelul Cantacuzino, Conacul Olga Greceanu și Gara Regală din Sinaia pot fi recunoscute în serialul Wednesday.

Iată că și Love Sorry a fost filmat în România - de așteptat de altfel, fiind o producție românească, doar cu actori români. Producția românească s-a filmat în Iași, orașul de studenție a regizorului Iura Luncașu. Acesta a explicat că a insistat ca tot scenariul să aibă loc în capitala Moldovei: ”Aveam această dorinţă de a face un film la Iaşi. Acum a apărut această oportunitate. Toată acţiunea se întâmpla într-un oraş de provincie, iar eu am cerut să fie modificat, ca acţiunea să se întâmple exclusiv în Iaşi. Vin cu un proiect foarte frumos. E o comedie foarte bine scrisă de Andreas Petrescu”.

Este de apreciat că industria cinematografică din România ține pasul cu preferințele moderne ale publicului, atât în ceea ce privește conținutul, cât și forma de acces la acest conținut. Un alt film românesc de notorietate în 2022 este Teambuilding, considerat a fi cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani, raportat la încasările din cinematografe. (P)

Citit 631 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2023 13:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.