Marcel Iureş şi George Mihăiţă vin la Galaţi

Marcel Iureş şi George Mihăiţă vin la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Publicul gălăţean va avea ocazia luni, 17 noiembrie, de la ora 19,00, să vadă, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, mari actori români, în cadrul spectacolul „O scrisoare pierdută”, în regia lui Alexandru Dabija, o montare a Teatrului de Comedie Bucureşti. Actori precum Marcel Iureş, în rolul lui Nae Caţavencu, George Mihăiţă, în rolul lui Agamemnon Dandanache, dar şi Marius Florea Vizante, Valentin Teodosiu, Florin Dobrovici, Eugen Racoţi, Dragoş Huluba, Dorina Chiriac, Mihaela Teleoacă şi Dan Rădulescu vor captiva publicul până în ultima secundă a spectacolului.

Muzica este a Adei Milea, pe versuri semnate de Ada Milea şi Ion Mureşan, decorul îi aparţine lui Puiu Antemir, iar asistent de decor este Răzvan Plăiaşu. De costume s-a ocupat Anca Răduţă.

Biletul pentru piesa „O scrisoare pierdută” costă 100,80 lei. Gazdele anunţă că pentru elevi şi studenţi (grupuri de minim 10 persoane) se face o reducere de 50 la sută. Tichetele pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Sindicatelor şi de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Citeşte şi: Lansare Adrian Buzdugan, la „Humanitas”: Carte de gaguri, în cuvinte strunjite

Citit 1131 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.