ŞTEFAN BĂNICĂ, Jr., la Galaţi - "Desculţ în parc", la Sindicate

ŞTEFAN BĂNICĂ, Jr., la Galaţi - "Desculţ în parc", la Sindicate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi vă invită, săptămâna viitoare, la o porţie zdravănă de râs. Astfel, marţi, 27 ianuarie, de la ora 19,00, se va juca piesa „Desculţ în parc”, în regia lui Ştefan Bănică, Jr., avându-i ca protagonisti pe Ştefan Bănică, Jr., Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat şi Serban Georgevici.

„Desculţ în parc” este o comedie excepţională şi a fost scrisă în anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon, nominalizat la premiile „Writer Guild of America” pentru cel mai bun scriitor american de comedie. Piesa a fost jucată mai întâi pe Broadway, unde a înregistrat un adevărat succes, mai apoi în întreaga lume. În anul 1967, a fost ecranizată într-o distribuţie de excepţie, avându-i în rolurile principale pe Robert Redford şi Jane Fonda.

Comedia înfăţişeaza eforturile unui cuplu proaspăt căsătorit de a-şi construi viaţa împreună şi de a-şi armoniza personalităţile, ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii. Învaţă cum să trăiască şi să îşi păstreze vie dragostea, într-un apartament mic, fără căldură, printre răutăţile vecinilor şi a socrilor.

Biletul costă 60 sau 80 de lei, în funcţie de locul ales în sală şi poate fi cumpărat de la ghişeele Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Citeşte şi: Opt artişti din ţări diferite reînvie cântecele Mariei Tănase/ Spectacole la Casa de Cultură a Sindicatelor

Citit 2729 ori Ultima modificare Joi, 22 Ianuarie 2015 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.