Salonul Bibliotecii "V.A. Urechia": Trei autoare în "Sala Mihai Eminescu"
Foto: Foto "Viaţa liberă", arhivă

Salonul Bibliotecii "V.A. Urechia": Trei autoare în "Sala Mihai Eminescu"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salonul literar Axis Libri al Bibliotecii ”V. A. Urechia” va găzdui astăzi, 19 martie, de la ora 17,00, trei lansări de carte. Volumul „Mihail Sebastian – o abordare psihanalitică” este semnat de Alina Beatrice Cheşcă, poetă publicată în ţară şi străinătate, premiată. Este lect. univ. dr. de limba engleză la Universitatea ”Danubius”; acum vine cu un studiu dezvoltat din teza sa de doctorat.

Antologia bilingvă de versuri „Cineva din noapte – Someone in the Night”, aparţine cunoscutei scriitoare Aura Christi, bucureşteanca născută la Chişinău - poetă, romancieră, eseistă, redactor-şef al revistei „Contemporanul”, cu poeme publicate din Germania şi Franţa până în Rusia sau Albania, distinsă cu premii precum cel pentru poezie al Ministerului Culturii (1993) sau cel al Academiei (´96).

Tânăra poetă Diana Enache este tot basarabeancă, colaboratoare la „Contemporanul”, scrie poezie de la 13 ani şi a lucrat ca redactor la Radio Plai şi la Incomodph.ro, în Republica Moldova. Volumul său de versuri se numeşte „Dor de România”.


 

Citit 750 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.