Clădiri din întreaga lume, luminate în culorile drapelului israelian

Clădiri din întreaga lume, luminate în culorile drapelului israelian
Poarta Brandemburg - Berlin
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate sâmbătă seară în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate cu Israelul, ţinta unui atac fără precedent lansat de gruparea Hamas şi soldat cu sute de morţi, cu aproape 2000 de răniţi şi cu mai mulţi militari şi civili luaţi ostatici.

Ministerul de Externe israelian a mulţumit pentru solidaritate. ”Vă mulţumim tuturor din întreaga lume pentru mesajele constante de sprijin şi solidaritate. Aceasta este o zi sumbră pentru noi toţi aici în Israel, dar vă putem simţi dragostea şi căldura de la kilometri distanţă”, a transmis Ministerul de Externe israelian, postând o imaginie cu Poarta Brandenburg pe care era proiectat drapelul israelian.

Ambasada Israelului în România a postat duminică alte imagini ale unor clădiri iluminate în culorile drapelului naţional al Israelului sau pe care a fost proiectat drapelul israelian. Alături de fotografia cu Poarta Brandenburg se află şi  cea a Palatului Chigi, unde se află sediul Guvernului italian, precum şi imaginea Empire State Building.

Citit 460 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2023 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.