Petrolul - Oțelul 2-1: Eșec nemeritat (VIDEO)

Petrolul - Oțelul 2-1: Eșec nemeritat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Nu doar că a fost nevoie să joace un meci oficial în prima zi de Paște, dar Oțelul a și pierdut partida, 1-2, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești

Meciul în sine a fost unul dominat în mare parte de trupa lui Dorinel Munteanu, dar câțiva jucători au părut neconectați la nivelul dorit de antrenorul gălățenilor. O gafă impardonabilă a lui Jelev, fotbalist ce avea să fie schimbat după câteva minute în repriza a doua (după o altă ezitare în apărare), a făcut ca Musi să scape singur spre poarta gălățenilor. Deși a părut la un moment dat că și-a prelungit prea mult mingea, intervenția portarului Pap a fost neregulamentară și a fost sancționată cu penalti. Grozav a marcat de pentru 1-0, iar la faza imediat următoare Petrolul a mai avut o mare ocazie de gol.

Jocul s-a mutat mai mult înspre poarta gazdelor, Oțelul fiind echipa în control. După un gol anulat corect pe motiv de ofsaid, când Rusevic îl executase elegant pe Zima, a venit și golul egalizator. Maciel a înscris pentru 1-1, după o fază colectivă demnă de toată lauda, cu Cisotti și Jelev în combinațiile decisive dinaintea lansării mingii în careu - de unde portughezul a pus latul pentru a marca.

În repriza a doua, tot Oțelul a fost echipa mai activă, dar cei care au marcat au fost petroliștii

Berisha a deviat din apropierea porții lui Pap șutul lui Țicu, din marginea careului. Gălățenii rămăseseră cu câteva minute înainte de gol cu un om mai puțin pe teren. N-a fost nicio eliminare, dar Alex Pop s-a accidentat și nu mai putut continua partida, la scurt timp după ce staff-ul tehnic apucase să facă toate schimbările. Antrenorul Dorinel Munteanu n-a fost interesat să menajeze niciun jucator, astfel ca a trimis in teren formula standard din lotul avut la dispoziție: Pap - Jelev, Yabre, Cisse, Miguel - Cisotti, Zivulic, Lameira - Maciel, Rusevic, Bodișteanu.

Au mai intrat: Adăscăliței, Pop, Malle, Neagu, Tănasă.

Eșecul periclitează șansele gălățenilor de a termina pe primul loc în play-out, rămânând la cota de 33 de puncte. Acum sunt de așteptat și rezultatele de la meciurile de la Arad și Sibiu, pentru a vedea ce șanse mai sunt pentru locul 7. În ultima etapă din Superliga, Oțelul va juca pe teren propriu, duminică (ora 21:30), cu FC Botoșani. Apoi, la trei zile distanță, va avea loc finala Cupei României, la Sibiu, Corvinul - Oțelul.

Citit 3793 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2024 21:55

3 comentarii

  • postat de intrebare
    Luni, 06 Mai 2024 16:39
    89.39.81.***
    inainte de pandemia cu coronavirus se faceau 3 schimbari. pe fondul problemelor echipelor cu jucatori pozitiv covid s-a trecut la regula cu 5 schimbari. de ce dorinel nu face 4 schimbari si sa lase una pe ultimile minute?
    1
    6
  • postat de Ana List
    Luni, 06 Mai 2024 11:50
    89.136.185.***
    La Ploiești a fost ce trebuia să fie ptr ca Dorinel să ia aminte: nu e obligatoriu să faci 5 schimbări dar e obligatoriu să ai o rezervă până la ultimul fluier.Cu Botoșaniul se va încheia un ciclu: a câștigat primul meci la Galați,va câștiga ultimul meci la Galați.Una peste alta: felicitări Dorinel!
    1
    15
  • postat de MIȘU
    Luni, 06 Mai 2024 10:22
    86.124.202.***
    ORICUM VĂ IUBIM DORINEL ȘI BĂIEȚII! SUCCES ÎN VIITOR!
    1
    20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro