Teatrul "Gulliver" are nevoie de voturile publicului la premiile UNITER

Teatrul "Gulliver" are nevoie de voturile publicului la premiile UNITER
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Nominalizat la Premiile UNITER pentru cel mai bun spectacol de teatru de animație și pentru cel mai bun videodesign, spectacolul "Alice în Wonderland" al Teatrului pentru Copii și Tineret "Gulliver" Galați are nevoie de voturile publicului. Îl puteți vota până pe 27 mai, ora 11.00, la adresa https://s9.ro/20y6. Fiecare persoană are dreptul la un singur vot (identificat prin IP).

Așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă", spectacolul "Alice in Wonderland", în regia Anei Crăciun Lambru, producţie a Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gulliver", este nominalizat la Premiile Galei UNITER 2024, la categoria "Cel mai bun spectacol de teatru de animaţie/ teatru pentru copii". Mai mult, Andrei Cozlac este nominalizat pentru videomappingul din acest spectacol, la categoria "Cel mai bun videodesign". Este deopotrivă o premieră pentru teatrul gălăţean, dar şi prima dată când Gala Premiilor UNITER include această nouă categorie dedicată teatrului de animaţie şi teatrului pentru copii.

Gala UNITER va avea loc pe 27 mai 2024, la Sala "Ion Caramitru" a Teatrului Național "I. L. Caragiale" din București.

Până atunci, spectatorii, iubitorii de teatru în genere, au ocazia să-și susțină favoriții prin vot.

Teatrul "Gulliver" din Galați participă, în premieră, la votul publicului. "Avem nevoie de voturile și share-urile voastre pentru spectacolul nostru «Alice în Wonderland». Orice VOT, orice POSTARE sau SHARE ne ajută foarte mult! Haideți să fim cu toții mândri de o instituție de renume a culturii gălățene, care reprezintă cu cinste acest oraș!", este mesajul actorului Eduard Șișu, managerul Teatrului "Gulliver".

Un mesaj emoționant transmite și regizoarea acestui spectacol, Ana Crăciun Lambru: "Fă un antrenament pentru alegeri, dar votează cultura! Votează «Alice în Wonderland»! Dă scroll, scroll... Suntem la coada listei! Pentru că e votul publicului și țara nu îi cunoaște încă pe acești artiști extraordinari de la Teatrul «Gulliver» și echipa de creație, vreau să vă povestesc eu niște lucruri. În «Alice», Andrei Midișan a debutat în calitate de compozitor al spectacolului și a fost genial. În «Alice», actorii au cântat LIVE, poate pentru prima oară în spotlight și și-au depășit limitele. În «Alice», actorii au învățat tehnica teatrului de umbre cinematic pe care am învățat-o și eu în America și toate efectele ce par proiecții pe ecranul de 9 metri, sunt realizate de ei, live. În «Alice», Elena Emandi m-a uimit prin talentul și forța ei. A debutat ca actriță în rol principal și a dus totul cu un spirit fragil și sălbatic. 1 minut = 1 vot! Pentru pasiune și vise împlinite".

Este limpede că avem unul dintre cele mai bune teatre de animație din țară și, cel mai important, un teatru de familie! Hai să  le dovedim tuturor că așa este!

Citit 1598 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 17:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro