139 de cereri admise în Programul "Rabla Local 2023"

139 de cereri admise în Programul "Rabla Local 2023"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, 139 de cereri depuse până la data de 30 noiembrie 2023 au fost declarate admise ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate în cadrul Programului "Rabla Local 2023", finanțat din Fondul pentru Mediu și din bugetul local.

Alte 31 de cereri au fost declarate respinse, pentru neîndeplinirea criteriilor de eligibilitate. Lista cu situaţia dosarelor este publicată pe site-ul Primăriei, la secțiunea Servicii electronice/Rabla Local 2023.

"Persoanele care se regăsesc pe listă cu status «dosar aprobat» au obligația ca în termen de 30 de zile să depună în vederea completării dosarului: certificatul de distrugere care să menționeze că autovehiculul uzat conține componentele esențiale, emis de un centru autorizat de casare/colectare autovehicule uzate, dovada radierii din evidențele fiscale ale municipiului Galați, certificatul de radiere din circulație, dar nu mai târziu de cinci zile de la data radierii", transmite Primăria.

Lista operatorilor economici autorizați să desfășoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz poate fi consultată pe site-ul Primăriei, secțiunea Servicii Electronice/Rabla Local 2023.

Persoanele care se regăsesc pe listă cu status "dosar respins" pot depune contestație în termen de 10 zile lucrătoare, la Registratura Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54.

Citit 1243 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 08:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.