Închiși pentru violență în familie și trafic de droguri

Închiși pentru violență în familie și trafic de droguri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doi bărbați din județul Galați au fost închiși după ce au fost găsiți vinovați de comiterea a două infracțiuni grave

Primul, un localnic de 54 de ani din Schela, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru violență în familie, mandatul emis de Judecătoria Galați fiind pus în aplicare de polițiștii de la Urmăriri după ce condamnatul a fost depistat pe raza localității de domiciliu.

După gratii a ajuns și un tânăr de 21 de ani, din Galați, căruia Tribunalul i-a dat o sentință de 2 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție, după ce l-a găsit vinovat de trafic de stupefiante.

Ambii condamnați au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Citit 1153 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 16:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro