Nicu Răducanu are nevoie de ajutorul nostru

Nicu Răducanu are nevoie de ajutorul nostru
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat de 30 de ani din Ghidigeni, județul Galați, predă lecția demnității și a curajului de a-și înfrunta destinul, muncind pentru întreținerea celor dragi, deși se află imobilizat într-un scaun cu rotile. Motivația lui supremă pentru care găsește zilnic forța de a continua să lupte sunt soția și cei doi copii.

Nicu George Răducanu, de 30 de ani, spune că nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și că se simte puternic pentru familia lui. Cu o listă lungă de afecțiuni de care suferă și pentru care face zilnic tratament, Nicu este un exemplu de stâlp al familiei, un bărbat și un tată care își depășește actuala condiție fizică provocată de boală și muncește pentru a putea să își crească frumos copiii. Așa cum ne-am obișnuit, fiecare persoană care are nevoie de ajutor nu trece neobservată de Adrian Pîrvu, directorul de la ANIF Galați. Nu de puține ori acesta a organizat diverse evenimente artistice cu strângere de fonduri, pentru a veni în sprijinul celor încercați. Și de această dată, directorul ANIF face un apel la toți cei care vor să doneze pentru terapiile de refacere de care are nevoie bărbatul de 30 de ani, pentru care 10.000 de lei ar însemna șansa de a-și recupera mobilitatea piciorului și de a putea astfel să se implice mai activ în treburile casei și ale familiei.

„Recuperarea lui ar putea fi mai rapidă cu ajutorul nostru. Ce ziceți? Încercăm să punem umărul?  Cei care doresc să  doneze o pot face în contul partenerilor mei de la Fundația «Fapte Bune» Galați: RO25BTRLRONCRT0671229701”, spune Adrian Pîrvu, directorul ANIF Galați. „Viața liberă” empatizează cu suferința celor încercați de soartă și susține demersurile umanitare pentru cei aflați în suferință, susținând campaniile de donare de fonduri. Așadar, toți cei care doresc să contribuie la vindecarea lui Nicu George Răducanu o pot face donând, după posibilități, în contul pus la dispoziție de fundația „Fapte Bune”.

Citit 7073 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Februarie 2024 05:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.