Să ajutăm împreună o mamă să-și vadă copiii mari!

Să ajutăm împreună o mamă să-și vadă copiii mari!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

"Dacă ți-ai îngropa bulbul inimii pe pământ, ce fel de flori ar răsări?" (V. Voiculescu)

Cum e viața pentru tine? Generoasă? Sau îți cam pune bețe-n roate? Sau poate o poți defini în ambele sensuri? La aceste întrebări a răspuns întregul suflet al Școlii Gimnaziale Nr. 5 și al Școlii Gimnaziale nr. 9 "Calistrat Hogaș": cadre didactice, personal auxiliar, elevi, părinți. Nimeni nu a rămas insensibil la acest strigăt de ajutor, chemare la bunătate, la empatie, care s-a transformat în două târguri caritabile de mărțișoare, în cadrul cărora copiii și adulții s-au strâns în jurul profesoarei Ioana Mitrof, care se luptă cu boala de foarte mult timp. Un exercițiu de solidaritate pentru mari și mici, un semn că bunătatea și lumina din noi nu s-au lăsat copleșite de frigul iernii și întunericul propriilor noastre probleme.

Pe 26 ianuarie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ioana, diagnosticată cu neoplasm mamar, operată bilateral în 2019, spune că a trecut până acum prin tot felul de încercări, cu ajutorul oamenilor generoși care au susținut-o financiar, nevoile sale de tratament însumând circa 6.000 de euro pe an, sumă uriașă pentru ea, mai ales că este mamă a doi copii pe care se străduiește să-i crească OAMENI. "Dacă doriți să oferiți zile în plus pentru a-mi vedea copiii crescând, donați cu inimă bună și speranță.

Contul în care se pot face donații este: RO54BTRL01801201M45208XX", scrie Ioana Mitrof, iar noi ne alăturăm rugăminții sale. Copiii de la cele două şcoli au făcut începutul, să adăugăm și noi câte un ghiocel la buchetul de speranțe al Ioanei!

Citit 5969 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.