Astăzi, vernisaj al studenţilor Facultăţii de Arte la Galeria "Nicolae Mantu"

Astăzi, vernisaj al studenţilor Facultăţii de Arte la Galeria "Nicolae Mantu"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Facultatea de Arte din Galați vă aşteaptă de astăzi, joi, 25 aprilie 2024, să vizitaţi expoziția de grup intitulată „Atelier”, care aduce în prim-planul Galeriei „Nicolae Mantu” din Galați lucrări ale studenților aspiranți la titlul de artiști, selectate de către profesorii coordonatori ai anilor I, II și III din cadrul programului de licență al Universității „Dunărea de Jos”, specializarea Pictură.

După vernisajul care va avea loc începând cu ora 18,00, publicul va putea audia un mini-concert susținut de studenți ai specializărilor din domeniul artelor muzicale din cadrul programelor de licență și master ai Facultății de Arte și, bineînțeles, va putea trece în revistă lucrările expoziției „Atelier” realizate în tehnica picturii, graficii, sau în tehnici mixte de către cei 26 de studenţi.  

Organizatorii expoziției „Atelier” invită așadar publicul, pe toţi cei care mai cred că frumusețea va salva lumea, să descopere cu acest prilej noi perspective de înțelegere a realității sociale contemporane. 

Citit 601 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 14:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro