Bani europeni pentru dotarea școlilor din Smârdan

Bani europeni pentru dotarea școlilor din Smârdan
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La Smârdan au ajuns deja materialele didactice achiziționate pentru dotarea școlilor din comună, printr-un proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), componenta Educație. Valoarea proiectului este de 850.000 de lei fără TVA, firma furnizoare fiind Agress Service SRL din Galați.

"Achiziția de mobilier nou este deja finalizată pentru școlile și grădinițele din comuna Smârdan. În scurt timp, vom demara procedura de achiziție pentru echipamentele și dispozitivele de tehnologie informatică și comunicații. Dorim ca, până la sfârșitul acestui an școlar, toate clasele de la școală şi grădiniță să fie dotate cu mobilier nou și tehnologie de ultimă generație", ne-a declarat primarul Silviu Zinica.

Citit 2535 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:14

1 comentariu

  • postat de Put Inhu Ylo
    Marți, 09 Aprilie 2024 14:42
    188.247.134.***
    Pai cum, nu ziceau astia ca UE e rea si ne face numa rele?
    Poate o fi rau sa ne dea astia bani sa aducem educatia la un nivel civilizat, vestic. Sau poate e rau sa avem bani de investit in infrastructura? Sau sa plecam fara vize in Grecia vara?
    O fi bine, o fi rau sa fim in UE?
    3
    7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro