„Afaceri” studențeşti de cămin

„Afaceri” studențeşti de cămin
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

M.C este o tânără de 20 de ani, din Republica Moldova, studentă la Facultatea de Litere a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. Din dorința de a fi mai independentă financiar, această vacanță de iarnă şi-a dedicat-o cursurilor de "beauty", iar de-acum poate fi considerată maestră în laminarea genelor și sprâncenelor.

"Motivele pentru care am decis să urmez aceste cursuri au fost că mereu mi-am dorit să fiu propriul meu șef și urăsc să mă trezesc dimineața", ne-a spus tânăra, care ne-a povestit că nu are practic deloc experiență, dar este convinsă că o va acumula treptat, prin muncă și dorință de a se afirma.

Primele cliente pe care le-a avut în incinta complexului studenţesc "Alexandru Ioan Cuza" au fost chiar prietenele ei. În momentul de faţă, tânăra caută modele, pentru a face mai multă practică. "Deja am avut câteva fete la laminarea genelor și stilizarea sprâncenelor. Mă bucur enorm că le-a plăcut ceea ce am realizat şi chiar m-au recomandat colegelor", ne-a spus studenta.

În privinţa preţului, M. ne-a spus că acum nu pune deloc accent pe bani, pentru că este la început și nu poate pretinde sume prea mari: "Primesc 10 sau 15 lei de procedură, care de fapt reprezintă doar costul materialelor". Cu toate acestea, este mulțumită că s-a decis să înceapă o astfel de carieră, iar pe viitor se vede o profesionistă în propriul ei salon.

Citit 1902 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2023 07:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.