Se caută asistenți maternali profesioniști

Se caută asistenți maternali profesioniști
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați recrutează personal în vederea evaluării și angajării ca asistent maternal profesionist pentru a se ocupa de copii fără părinți aflați în grija instituției. Pentru a putea fi asistent maternal, instituția din Galați a publicat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o persoană care tinde spre un asemenea job. Așadar, poate fi asistent maternal profesionist orice persoană cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani, absolventă de minimum 8 clase și să fie disponibilă de a lua copii în plasament. Cerințele suplimentare și modalitățile de obținere a atestatului pot fi consultate pe pagina instituției.

Tot aici se precizează și situațiile în care un solicitant pierde dreptul de a fi asistent maternal. Nu poate ocupa această poziție cel care a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni, părintele decăzut din drepturi  sau persoana care suferă de boli cronice.

Persoanele interesate, care corespund cerințelor DGASPC, sunt așteptate la sediul societății din Galați, strada Brăilei, nr. 138B, de luni până joi, între orele 08.00-16.30 și vineri până la ora 14.00.

Citit 1964 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2023 11:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.