LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Peste 1.600 de locuri de muncă, disponibile prin EURES

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Peste 1.600 de locuri de muncă, disponibile prin EURES
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Reţeaua EURES România, în colaborare cu AJOFM Galaţi, pune la dispoziţia şomerilor gălăţeni o varietate de locuri de muncă din care aceştia pot alege. Astfel, ei se pot orienta pentru angajare spre ţări precum Germania, Spania, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Suedia sau Norvegia.

În continuare, cele mai multe posturi, aproape jumătate din totalul de peste 1.600, sunt oferite de spanioli, care caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură, dar oferă şi un post pentru un maseur. Germania nu mai este a doua ţară ca număr de locuri de muncă oferite, locul ei fiind luat de Slovacia, cu 330 de posturi disponibile. Acolo se caută muncitori necalificaţi în industria auto, ambalatori de maşini şi echipamente electrice (câte 150 pentru fiecare ramură), dar şi 30 de şoferi de camion internaţional.

În Republica Cehă sunt disponibile 145 de locuri de muncă, ca muncitor la liniile de asamblare, croitori sau lucrători în prelucrarea lemnului.

Absolvenţii de studii superioare au cele mai mari şanse de angajare în Suedia, acolo unde se caută ingineri în tehnologia farmaceutică, cercetători în genetică sau microbiologi.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, etaj I, camera 16, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 1966 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.