Ceva mai multe şanse de ANGAJARE. În ce domenii pot lucra gălăţenii

Ceva mai multe şanse de ANGAJARE. În ce domenii pot lucra gălăţenii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ultimele date centralizate de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) relevă că în Galaţi sunt disponibile 180 de locuri de muncă pentru cei aproape 18.000 de şomeri înregistraţi.

Dacă majoritatea agenţilor comercială oferă unul sau două posturi, pentru vopsitori navali şi industriali, dar şi pentru agenţi de vânzări, sunt disponibile câte 20 de locuri de muncă, în timp ce pentru postul de lăcătuş mecanic sunt 17 locuri de muncă.

Pentru absolvenţii de studii superioare, sunt disponibile doar trei posturi de inginer, mult prea puţin pentru cei aproape 500 de şomeri care au terminat o facultate.Mai există şi un post de consilier juridic specialist, dar şi două posturi de electricieni în construcţii. De asemenea, gălăţenii se mai pot angaja ca brutar (2), barman (1), pregătitor suprafeţe pentru lăcuit (3), maseur (2), mecanic auto (4) sau croitor (2).

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv, la sediul ALOFM Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8:00-16:30.

Citit 2546 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2016 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.