Planuri de luptă... sindicală la Solidaritatea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul de coordonare al sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi se va întruni, marţea viitoare, pentru a întocmi un plan de acţiuni pentru perioada care urmează. Cel mai probabil este vorba despre planuri referitoare la posibile acţiuni de protest ale sindicatului.

Din spusele preşedintelui sindicatului, Gheorghe Tiber, consiliul nu vizează o strategie legată de gestionarea conflictului de interese declarat deschis în urmă cu câteva zile la ArcelorMittal Galaţi, pentru acest lucru fiind necesară o adunare generală a sindicatului.

„Marţi se va întruni acest consiliu în cadrul căruia vom dezbate un plan pentru acţiunile viitoare. Li se va expune membrilor consiliului şi situaţia referitoare la conflictul de interese, dar este puţin probabil ca o următoare etapă în acest conflict să fie demarată fără decizia unei adunări generale a sindicatului”.

„Ar fi de preferat ca hotărârile privind o chestiune extrem de importantă, cum este aceasta legată de conflictul de interese, să fie luate de către membrii adunării generale”, a declarat Gheorghe Tiber.

Citit 931 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.