De luna asta, şi agenţiile teritoriale ARR pot elibera acte

Scris de  Marți, 24 Iulie 2012 00:00
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritatea Rutieră Română (ARR) simplifică procedurile de eliberare a documentelor. "Începând cu luna iulie, Autoritatea Rutieră Română a început eliberarea licenţelor comunitare, a certificatelor de transport în cont propriu, precum şi a copiilor conforme aferente direct către întreprinderile de transport la sediul agenţiilor ARR teritoriale. Operatorii de transport pot specifica în cererea de eliberare a documentelor modalitatea prin care doresc să intre în posesia acestora", a anunţat instituţia.
ARR a luat această decizie la solicitarea patronatelor şi a operatorilor de transport, care au reclamat în repetate rânduri faptul că transmiterea documentelor exclusiv prin Poştă este lentă şi costisitoare.
ARR propune, totodată, ca în perioada de preschimbare a atestatelor profesionale sau până la tipărirea şi eliberarea acestora să poată elibera, la cererea titularului, o adeverinţă care să le permită titularilor, şoferi profesionişti, să conducă vehicule.

Citit 1401 ori Ultima modificare Luni, 23 Iulie 2012 17:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.