X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 21:13 Marti, 28 Aprilie 2015

De luna asta, şi agenţiile teritoriale ARR pot elibera acte

Autor:   Rodica Mişcalencu
Publicat Marți, 24 Iulie 2012 00:00
Voteaza!
(2 voturi)

Distribuie

Autoritatea Rutieră Română (ARR) simplifică procedurile de eliberare a documentelor. "Începând cu luna iulie, Autoritatea Rutieră Română a început eliberarea licenţelor comunitare, a certificatelor de transport în cont propriu, precum şi a copiilor conforme aferente direct către întreprinderile de transport la sediul agenţiilor ARR teritoriale. Operatorii de transport pot specifica în cererea de eliberare a documentelor modalitatea prin care doresc să intre în posesia acestora", a anunţat instituţia.
ARR a luat această decizie la solicitarea patronatelor şi a operatorilor de transport, care au reclamat în repetate rânduri faptul că transmiterea documentelor exclusiv prin Poştă este lentă şi costisitoare.
ARR propune, totodată, ca în perioada de preschimbare a atestatelor profesionale sau până la tipărirea şi eliberarea acestora să poată elibera, la cererea titularului, o adeverinţă care să le permită titularilor, şoferi profesionişti, să conducă vehicule.

1269 afisari  |  Ultima actualizare Luni, 23 Iulie 2012 17:19

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank