Mai este navigaţia un simbol pentru Galaţi?

Mai este navigaţia un simbol pentru Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traian, 69 de ani: „Din păcate, nici porturile, nici navigaţia, în general, nu mai sunt un simbol al Galaţiului. Dacă la Galaţi ar trebui să se facă ceva, acelaşi lucru ar trebui făcut în toată ţara. Cred că nădejdea nu a mai rămas decât în tineret. În momentul de faţă, cu oamenii de la putere, nu avem avem nicio perspectivă. Edilii Galaţiului ar putea să facă ceva, de fapt oricine ar putea să facă ceva, numai că nu face nimeni. Trebuie să vrea să facă. Să sperăm că totuşi vor fi mai bine intenţionaţi. Trăim cu speranţa”.

Anonim, 78 de ani: „Ce porturi, portul naţional doar, că altfel de porturi nu prea mai avem! Care mai sunt, dacă mai sunt, sunt probabil tăiate bucăţele pentru domnul Mircea Toader şi alţi domni. Edilii au tras totul pe turta lor. Au tras pentru ei şi familia lor. Au împărţit totul şi Galaţiul nu mai are aproape nimic. Nu mai este Portul Galaţi ce era odată! Navele au fost vândute”.

Vasile Stan, 42 de ani: „Porturile ar trebui să fie un simbol pentru Galaţi, dar în momentul acesta nu sunt. La cât se investeşte acum în navigaţie şi în zona asta a porturilor la noi, nici nu are cum să fie altfel. Nu se mai investeşte. Cum de altfel nu se mai investeşte în nimic. Nimeni nu mai luptă, doar se laudă cu proiecte de viitor, un viitor care nu mai vine”.

Dl. Lungu, 52 de ani: „Cum e situaţia peştelui, aşa e şi situaţia porturilor gălăţene. Avem cu ce, dar rezultatele lipsesc cu desăvârşire. Ca gălăţean văd că nu se întâmplă nimic în industrie. Ce să mai zic de porturi?! Toate se închid, toate dau faliment. Avem fondul, dar nu avem forma. Vasul Libertatea a fost vândut”.

Citit 1212 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.