Aliaţi de campanie: CANDIDAT LA PRIMĂRIA GALAȚI, Nicuşor Ciumacenco vrea rezolvarea problemelor cu ajutorul universitarilor

Aliaţi de campanie: CANDIDAT LA PRIMĂRIA GALAȚI, Nicuşor Ciumacenco vrea rezolvarea problemelor cu ajutorul universitarilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Candidatul la Primăria Galaţi, liberalul Nicuşor Ciumacenco şi-a prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, susţinătorul pe parte civilă, în persoana profesorului universitar Ștefan Dragomir. În cadrul conferinţei de presă, cadrul didactic şi-a asumat faptul că „aduce cuvântul marii majorităţi a profesorilor din Universitatea Dunărea de Jos”, când spune că îl sprijină pe Nicuşor Ciumacenco la Primărie, în contextul în care cel din urmă este deschis să asculte soluţiile universitarilor. „Universitatea este alături de tot ceea ce va face domnul primar”, a declarat profesorul Ştefan Dragomir. Acesta şi-a arătat disponibilitatea de a colabora, ca reprezentant al Universităţii, cu Primăria pentru rezolvarea Falezogăurii, pentru consolidarea Falezei, modernizarea infrastructurii, dar şi pe parte de termoficare.

„Avem soluţii pentru zona de la Elice, le-am spus că degeaba trântesc basculante în neştire de pământ, trebuie decopertat, trebuie introdusă o conductă care să dreneze apa şi să o ducă la Dunăre - un batardou în faţă, ca să nu intre Dunărea în oraş când creşte, peste care vom aplica soluţia Piaţa Victoriei din Bucureşti, adică trecerea se va face pe dedesubt, iar deasupra avem esplanadă”, a explicat profesorul din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, Ştefan Dragomir. Potrivit acestuia, traversarea trebuie făcută tot pe dedesubt, dar după ce este adâncit fundul Dunării, iar Faleza trebuie consolidată prin parapeţi de beton.

Cei care doresc să consulte proiectul de campanie al candidatului liberal o pot face pe pagina de facebook Ciumacenco Nicusor sau, de săptămâna viitoare, pe pagina de campanie care va fi publicată pe internet. Orice sugestie poate fi trimisă pe adresa poștală sau cea de e-mail a partidului Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 5641 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2016 02:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.