Patronatul IMM și-a premiat colaboratorii

Patronatul IMM și-a premiat colaboratorii
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Vineri seara, de la ora 19.30, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii (PIMM) din Galați a organizat o festivitate de premiere a celor care au susținut reabilitarea monumentului Societății Breslelor, din Cimitirul Eternitatea, dar și a celor care au contribuit la lansarea cărții-document care atestă înființarea acestei organizații în urmă cu 120 de ani. Gazdă a fost, ca în fiecare an, președintele PIMM Galați, Marian Filimon. Au primit premii, printre alții: inginerul Sorin Igrnat (foto), inginerul Dumitru Bahamat, directorul Bibliotecii Județene VA Urechia, Ilie Zanfir, directorul Teatrului Dramatic, actorul Cristian Gheorghe, managerul tipografiei Elco, Adrian Gavrilă, și societatea Cozamin, reprezentată de fiul managerului Costică Caloian.  Au fost deasemenea premiați și artiștii care au contribuit activreabilitarea monumentului de la Eternitatea, printre care și sculptorul Gheorghe Nour. Deasemenea, a fost premiat directorul filialei gălățene a Arhivelor Statului, dr. Adrian Pohrib.

La eveniment a participat și președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMM) din România, Florin Jianu.

După festivitatea de premiere, cei prezenți s-au bucurat de un recital al ansamblului de acordioniști "Concertino" și un dineu organizat tot de PIMM. 

 

Citit 3220 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2016 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.