Executorul rău şi executorul bun | Statul îi execută silit pe păgubiţii FNI!

Executorul rău şi executorul bun | Statul îi execută silit pe păgubiţii FNI!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Articolul "Statul îi execută silit pe păgubiţii FNI!", în care "Viaţa liberă" a scris despre cazul gălăţencei Maria Isăcilă, executată silit de o instituţie a statului pentru o despăgubire pe care nu a primit-o niciodată - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII, nu a rămas fără ecou. Astfel, se pare că absurda executare silită a femeii va fi oprită, în urma unei corespondenţe purtate între cei doi executori implicaţi.

Executorul judecătoresc care reprezintă (şi) interesele Mariei Isăcilă l-a înştiinţat pe celălalt executor judecătoresc, care o „urmăreşte” în instanţă pe femeie, că „Maria Isăcilă nu şi-a recuperat până în acest moment de la debitoarea AAAS nicio valoare din creanţa care i se cuvine prin titlul executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr.13732/17.12.2004 pronunţată de Tribunalul Bucureşti şi Decizia civilă nr.203/2006 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti”. Totodată, „nerecuperarea unei sume de bani de către creditoare (Maria Isăcilă - n.r.) dar solicitată de către debitoarea AAAS (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, fosta AVAS - n.r.) este neavenită şi nelegală, cu atât mai mult cu cât AAAS a luat la cunoştinţă despre demersurile efectuate de către noi”, se mai precizează în documentul citat.

Logic ar fi ca executarea silită a gălăţencei, transformată printr-o chichiţă legislativă din creditor în debitor, să se oprească. Dar la câte lucruri logice se întâmplă în ultimul timp în România...

Citit 2094 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.