Ziua Siderurgistului, sărbătorită prin miting

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi pregăteşte zilele acestea protestul care va avea loc pe 8 septembrie, exact de Ziua Metalurgistului.

"Am început deja să împrăştiem fluturaşi prin care le cerem oamenilor să ni se alăture. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât sunt mai multe şanse ca mesajul nostru să fie auzit acolo unde trebuie. În plus, tot în cadrul acţiunilor de pregătire a protestului, am cerut autorizarea Primăriei Galaţi pentru miting şi marş şi aşteptăm răspunsul dumnealor", ne-a declarat Gheorghe Tiber, liderul sindicatului Solidaritatea.

Amintim faptul că sindicaliştii au anunţat în urmă cu câteva zile faptul că vor organiza un amplu protest exact de Ziua Metalurgistului, pe 8 septembrie.

"Acţiunea se îndreaptă împotriva lui Mittal şi a politicienilor români corupţi de către el, care au lăsat România fără industrie (căci fără Sidex nu putem vorbi despre industrie în România), împotriva directorilor care îi obligă pe oameni să muncească în condiţii de insecuritate şi pe salarii de nimic. Vom protesta şi împotriva celorlalte lichele - angajaţi ai Combinatului sau lideri de sindicat care nu sunt decât complici la mai multe nedreptăţi, în schimbul firmiturilor aruncate de Mittal", declara Tiber în momentul anunţării acestei decizii.

Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.