Despre noroc, obstacole şi viitor, cu Horia Brenciu

Despre noroc, obstacole şi viitor, cu Horia Brenciu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Prezentatorul şi cântăreţul Horia Brenciu a venit la Galaţi, pentru a le vorbi studenţilor de la Universitatea „Dunărea de Jos” despre motivaţie, muzică şi pasiune.

„Ceea ce m-a ajutat pe mine în viaţă este că iau totul ca pe o provocare şi profit de norocul care mi se oferă. Fac lucrurile cu pasiune şi nu mă tem să muncesc pentru ceea ce-mi place cu adevărat. Trebuie să prindem fiecare şansă, pentru că nu ştim niciodată unde ne va duce viaţa”, le-a spus Brenciu tinerilor prezenţi în Aula Magna. Cu energia sa inconfundabilă, Horia le-a vorbit tinerilor despre parcursul său profesional, despre momentele de cumpănă şi provocările de zi cu zi, sfătuindu-i să ia fiecare obstacol ca pe o încercare. Tot el le-a dat exemple de situaţii în care a trebuit să dea dovadă de determinare şi pasiune, dragoste de oameni şi altruism. Discursul său cald i-a motivat pe tineri să pună întrebări, aşa că întâlnirea s-a prelungit peste două ore, finalizându-se şi cu o sesiune de fotografii şi autografe. „Plăcerea voastră interioară e fermentul care vă va duce spre succes. Nu am fost confirmat la toate castingurile, nu mi-au ieşit lucrurile din prima. Secretul e să nu te dai bătut”, a explicat Horia. Tot el le-a împărtăşit din experienţa sa de jurat la „X- Factor” şi „Vocea României”, povestind cât de greu i-a fost atunci când a trebuit să facă o alegere şi să trimită concurenţi acasă.

Glumele şi buna dispoziţie au făcut ca timpul să treacă foarte repede, iar cei prezenţi să rămână cu o amintire de neuitat, descoperind un artist complet, un om cald, care împărtăşeşte tuturor din bucuria sa de a trăi. „E complicat să vii cu ceva care deja există pe piaţă, nu mă consider mai bun decât colegii mei, însă eu am încercat să ies în evidenţă cu ceva ce ei nu au sau nu folosesc. Eu am ales să vin în public, să comunic cu oamenii în timpul concertelor mele, aşa m-au îndrăgit, transmiţându-le emoţia faţă în faţă,” a explicat Brenciu. Tinerii au mai fost curioşi să-i afle sursa de energie, iar Horia le-a răspuns clar şi succint: tot oamenii. Evenimentul „Cum m-am recrutat? Poveşti cu mine şi despre tine” a fost organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în colaborare cu CGS România, şi se află la a treia ediţie. Primele două ediţii, la care au participat peste 3.000 de tineri, s-au desfăşurat în oraşele unde compania CGS România are centre de suport: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Galaţi, Târgu Jiu şi Miercurea Ciuc şi au fost foarte bine primite de către studenţi, fapt ce i-a determinat pe organizatori să continue acest demers şi în 2018.

Citit 1717 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.