Bucurie de primăvară la Grădiniţa cu PP Nr. 45 (VIDEO)

Bucurie de primăvară la Grădiniţa cu PP Nr. 45 (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Copiii din grupa mare de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 45, de la Parfumul Teilor, au intrat miercuri, 6 martie, în posesia diplomei şi a cupei care atestă că efortul lor de a ne colinda la Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului a fost răsplătit cu voturile gălăţenilor.

"Viaţa liberă" i-a răsplătit cu 750 de lei, pe care doamnele profesoare pentru învăţământul preprimar Ambrozia Neagu şi Mădălina Ţigănuş ne-au spus că îi vor folosi, cel mai probabil, pentru a le face copiilor o surpriză de sfârşit de an, care pentru ei va marca şi finalul unui ciclu, urmând să meargă anul viitor la şcoală.

Ne-am bucurat că părinţii, prietenii şi cunoscuţii s-au strâns în jurul Grădiniţei Nr. 45, lucru care, aşa cum am aflat de la doamna directoare prof. Alina Aida Coropcianu, se întâmplă mereu când este nevoie.

Copiii, evident, au fost încântaţi de cupa şi diploma câştigate, răsplătind mesagerul cu cântece de primăvară şi unul special pregătit pentru mame, fiindcă urmează 8 Martie, dar şi cu îmbrăţişări şi cu un mărţişor, toate oferite şi primite cu toată dragostea. Doamnele profesoare ne-au asigurat că vor continua să transmită dragostea lor pentru tradiţii şi generaţiilor care vin, astfel încât să nu fim niciodată lipsiţi de colindători.

Media

Citit 1657 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2024 06:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.