Voluntari la Biblioteca "V. A. Urechia"/ Andreea şi Alexandra - dependente de carte

 Voluntari la Biblioteca "V. A. Urechia"/ Andreea şi Alexandra - dependente de carte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Două şcolăriţe - Andreea Morar şi Alexandra Costăchel - au început vacanţa de vară printr-un intens program de voluntariat. Mari iubitoare de carte şi de lectură, cele două tinere au ales să se înscrie la programul de voluntariat organizat de Casa Cărţii - Biblioteca „V. A. Urechia” din Galaţi. „Am aflat despre acest program de la mama mea şi aşa am decis să încep vacanţa mare în bibliotecă, însoţită de cărţi. Cât stau aici adun cărţile restituite de cititori la secţia ˝Împrumut copii˝ şi le aşez în rafturi”, spune Alexandra, în vârstă de 12 ani, elevă a Şcolii nr. 13 „Ştefan cel Mare” din Galaţi.
„Activitatea într-o Casă a Cărţii este o provocare. Eu sunt îndrăgostită de carte, citesc şi pe zi ce trece constat că sunt dependentă de cuvântul scris, ceea ce nu e rău”, adaugă Andreea, în vârstă de 12 ani, elevă a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi.

Cele două prietene sunt dependente de carte, dar când vor să se deconecteze merg la Palatul Copiilor din Galaţi, fiindcă Alexandra face dans sportiv, iar Andreea este înscrisă la balet.

Citit 2447 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2012 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.