O zi cu Andrei Huţuleac, gălăţeanul poet şi actor, la Liceul de Artă

O zi cu Andrei Huţuleac, gălăţeanul poet şi actor, la Liceul de Artă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andrei Huţuleac este la ora actuală unul dintre actorii bine cotaţi, deşi este foarte tânăr. Atunci când nu joacă la Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara sau Centrul Cultural pentru UNESCO, scrie şi publică pe blogul său "poezii la prima mână". Este gălăţean, a absolvit CNVA-ul în 2009.

Luni se va afla la Galaţi pentru a fi sursă de inspiraţie pentru colegii săi un pic mai mici, de la clasa de teatru a Liceului de Artă "D. Cuclin". Iniţiativa aparţine instituţiei şi Asociaţiei pentru Realizarea Tinerilor prin Educaţie (ARTE), care nu este la primul demers de acest fel. Anul trecut, pentru elevii de la clasa de instrumentişti a fost invitat Mircea Tiberian, profesor universitar, pianist şi compozitor de jazz.

Andrei Huţuleac susţine în dimineaţa aceasta un workshop cu elevii de la "Cuclin".

"Principalul motiv care m-a determinat să-l aduc în faţa elevilor noştri e faptul că Andrei e un tânăr actor care este puţin mai mare decât ei, abia a împlinit 24 de ani. Fiind foarte apreciat în breasla sa, cred că va avea un mare impact asupra elevilor, putând fi un real model pentru cei care studiază teatrul", spune directoarea-adjunctă a liceului Adriana Şuşnea.

Toţi gălăţenii sunt invitaţi în seara aceasta de la ora 18,00 în Amfiteatrul Liceului de Artă, pentru a-l urmări pe Andrei Huţuleasc jucând în spectacolul "Omul-pubelă", de Matei Vişniec, alături de Vlad Drăgulin, Ştefan Pavel şi Alexandru Nagy, cel care semnează şi regia.

Citit 2640 ori Ultima modificare Luni, 08 Decembrie 2014 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.