Cinci zile de distracţii şi competiţii la Grădiniţa "Otilia Cazimir"

Cinci zile de distracţii şi competiţii la Grădiniţa "Otilia Cazimir"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea mai distractivă săptămână din anul şcolar a început luni, 6 aprilie, şi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Otilia Cazimir”, unde circa 70 de pici au intrat în forţă în iureşul distractiv al unor altfel de activităţi decât cele cu care sunt obişnuiţi în mod curent.

Luni, 6 aprilie, copiii au fost la Muzeul Satului, unde au putut vedea casele vechi, din lut, amenajate după modelul celor care existau la ţară acum o sută de ani. Înainte de asta însă, expoziţia de obiecte decorative cu specific pascal la care cei mici au contribuit din plin a fost vizitată de părinţii care au putut cumpăra câte un obiect, cu banii strânşi urmând a fi achiziţionate premii care vor fi acordate la competiţia sportivă planificată pentru joi.

Marţi, piticii de la „Otilia Cazimir” au fost aşteptaţi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar miercuri, grădiniţa va avea un oaspete important: olarul Maricel Mocanu, de la Braniştea. După competiţiile sportive de joi, vineri copiii vor merge la Teatrul de Păpuşi, unde vor urmări spectacolul „Albă ca Zăpada”. „Copiii sunt scoşi din rutină şi sunt provocaţi să fie creativi, să îşi descopere şi altfel de pasiuni. Ei sunt foarte curioşi şi activităţile pe care le desfăşurăm le răspund la multe dintre întrebări, plus că foarte mulţi părinţi sunt şi ei atraşi de ceea ce facem noi zilele acestea”, a adăugat Carmen Chiurtu, directoarea Grădiniţei „Otilia Cazimir”.


 

Citit 1447 ori Ultima modificare Marți, 07 Aprilie 2015 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.