PREMIU pentru UNIVERSITATEA gălăţeană DUNĂREA DE JOS
Foto: Foto Monica Zanet

PREMIU pentru UNIVERSITATEA gălăţeană DUNĂREA DE JOS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La cea de-a treia ediție a Galei EduManager.ro, desfăşurată recent, la Bucureşti, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a primit Premiul de Excelenţă pentru Salonul de cercetare şi inovare UGAL INVENT.

Cea care a participat la gală, prof. dr. ing. Anca Nicolau, prorectorul responsabil cu activitatea de cercetare ştiinţifică, a recunoscut că această diplomă de excelenţă este motivantă  şi a precizat că UGAL INVENT nu este un simplu salon de inventică, el având şi o latură educativă, pentru că le facilitează cercetătorilor întâlniri cu specialişti în drept de proprietate intelectuală sau cu reprezentanţii mediului de afaceri.

"Salonul UGAL INVENT a constituit  un bun prilej pentru crearea de clustere tehnologice şi de inovare, dar şi de prezentare a platformelor de inovare. Portalul naţional dedicat informaţiilor din domeniul educaţiei, EduManager.ro, sub patronajul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, răsplăteşte performanţa din învăţământul universitar şi preuniversitar prin organizarea, anuală, a unei gale, în cadrul căreia sunt premiate proiectele de referinţă în educaţie.

Citit 1328 ori Ultima modificare Duminică, 22 Noiembrie 2015 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.