BURSE academice pentru studenți. Până când au loc ÎNSCRIERILE

BURSE academice pentru studenți. Până când au loc ÎNSCRIERILE
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Arhiepiscopia Dunării de Jos lansează competiţia pentru acordarea a 12 burse academice „Arhiepiscop Casian”. Jumătate se vor acorda pe criterii de performanţă, jumătate pe criterii sociale.

Sunt bineveniţi studenţi teologi, masteranzi în teologie, dar şi din orice alt domeniu, care nu beneficiază de altă bursă la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Dosarele sunt aşteptate la Secretariatul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie, sala AS 004, până pe 29 februarie 2016, şi trebuie să conţină copie după cartea de identitate, o adeverinţă de student, documente privind performanţa universitară sau situaţia socială/medicală. Selecţia dosarelor va avea loc pe 7 martie, sala AS 001, în urma unui interviu final.

Listele câştigătorilor vor fi afişate la avizierul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie, dar şi pe site-ul Universităţii. Cuantumul unei burse este de 200 de lei lunar.

Bursa Academică “Arhiepiscopul Casian” are ca sursă de finanţare drepturile salariale legale pe care Î.P.S. Profesor Doctor Casian le primeşte de la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi.

Citit 1386 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2016 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.