Semafoare noi: la patinoar şi pe Prelungirea Brăilei

Semafoare noi: la patinoar şi pe Prelungirea Brăilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lucrările de montare a noilor semafoare au început de vineri * Semaforul din Vlaicu colţ cu bulevardul Coşbuc – oprit până la terminarea lucrărilor de la patinoar *

După ce, ani la rând, intersecţia de la patinoar a pus probleme de aglomeraţie şi uitare a priorităţii, iată că în sfârşit se produc schimbări. Nici locul în care se intersectau Drumul Viilor cu Prelungirea Brăilei nu era mai bun, şoferii punând uneori nervii înaintea respectării regulamentului.

Coşbuc colţ cu Henry Coandă…

„Semaforul de la intersecţia străzilor Aurel Vlaicu cu bulevardul George Coşbuc a fost oprit până la terminarea lucrărilor de montare a noilor semafoare din intersecţia de la patinoar (N.R. bulevardul Coşbuc colţ cu Henry Coandă)”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

…şi pe Centură

Tot reprezentantul Poliţiei Rutiere explică şi că „în aceeaşi situaţie – de semaforizare – se află şi Drumul Viilor, colţ cu Prelungirea Brăilei”. Lucrările de montare a noilor dispozitive de dirijare a traficului urmează să se încheie astăzi, şoferii savurând între timp lipsa de restricţii din Coşbuc colţ cu Vlaicu. E o plăcere, garantez!

Citit 1539 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.