Septuagenar găsit mort în fântână

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 76 de ani din comuna Fârţăneşti şi-a găsit sfârşitul în noaptea de duminică spre luni. A fost găsit mort într-o fântână săpată în propria curte, la mică distanţă de casa în care locuia. Detalii despre tragedie ne-a oferit secretarul Primăriei Fârţăneşti, Adi Lungu.

„Bărbatul era sub tratament medicamentos. Nu vă pot spune exact ce suferinţe avea, dar am înţeles că lua nişte pastile împotriva ameţelilor. Se pare că nu şi-ar fi luat aceste pastile, cu o seară înainte”.

„A ieşit noaptea în curte, iar soţia a tot aşteptat ca el să se întoarcă în casă. Nu s-a mai întors. Fântâna este chiar în dreptul dormitorului în care dormeau ei, aşa că trebuie să se fi împiedicat când a ajuns în dreptul ei sau să fi ameţit şi să fi căzut înăuntru”.

„S-au deplasat la faţa locului echipaje ale autorităţilor, ale SMURD şi Poliţiei. Trupul bărbatului a fost scos din fântână şi s-a constat decesul”, a precizat secretarul Lungu.

„Era un om liniştit, care nu a creat niciodată nici un fel de probleme. Chiar aş putea spune că are nişte copiii foarte buni”, a adăugat Adi Lungu.

Citit 856 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.