Galaţiul - un judeţ cuminte

Galaţiul - un judeţ cuminte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Incidente electorale confirmate la ţară * În urban - dosar penal pentru gălăţeanul Floricel M., chiar şi pentru confundarea actelor sale cu ale fiului *

Până la ora 15,00, la Comandamentul Operaţional Galaţi au fost înregistrate 23 de incidente în legătură cu desfăşurarea procesului electoral. În urma verificărilor, 18 dintre incidentele sesizate nu s-au confirmat, iar în două cazuri au fost întocmite dosare penale. În oraş, un gălăţean a vrut să voteze folosind buletinul băiatului său.

La Valea Mărului…

O femeie de 73 de ani, din comuna Valea Mărului, este cercetată de poliţişti pentru faptul că a încercat să introducă în urnă două buletine de vot. Bătrâna a fost surprinsă de preşedinta secţiei de votare, cercetările fiind continuate de poliţiştii din comună.

…şi la Izvoarele

Un al doilea incident s-a petrecut la o secţie din satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, unde o persoană s-a prezentat pentru a-şi exercita dreptul la vot, dar s-a constatat că pe numele său era completată o cerere pentru ca urna mobilă să se deplaseze la domiciliul său.

Eu cu a cui carte de identitate votez?

În Galaţi, la secţia de vot unde a avut loc incidentul votului-cu-buletinul-fiului au ajuns poliţiştii Secţiei 4. Oamenii legii l-au identificat pe gălăţeanul Floricel M., de 55 ani. Bărbatul a intrat în posesia buletinelor de vot punând la dispoziţie membrilor comisiei cartea de identitate a fiului său.

Fiind audiat, omul a declarat că a folosit cartea de identitate a fiului fără să-şi dea seama, deoarece avea asupra sa atât cartea sa de identitate, cât şi pe cea a băiatului său.

Şi arestaţii preventiv au votat

Încă din timpul dimineţii de ieri, 53 de persoane private de libertate, cu drept de vot, aflate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Galaţi şi-au exprimat dreptul de a vota, conform prevederilor legale referitoare la urna specială.

Citit 1272 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.