Femei şi fotografii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiu pentru interpretare la Mons: Actorul român Andi Vasluianu a obţinut premiul pentru interpretare pentru rolul din lungmetrajul „Cealaltă Irina", în regia lui Andrei Gruzsniczki, la Festivalul Internaţional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia.

Întâlnire de 8 Martie în Italia: Sub patronajul Consulatului Onorific Român din Ancona, grupul „Marche-Romania” organizează duminică, 7 martie, la Casa Parohiala „San Francesco”, situată în localitatea Recanati (MC), începând cu ora 11:00,  o întâlnire a românilor din regiunea Marche, cu ocazia sărbătoririi zilei de 8 Martie-Ziua Femeii.

Expoziţie de fotografie la Milano: Irina Ionesco, fotograf de origine română, expune în perioada 1 martie - 20 aprilie la Camera 16 din Milano.

Potrivit Galeriei de arta contemporană gazdă, în cadrul manifestării  vor fi prezentate 18 fotografii de epocă în alb şi negru realizate între anii 1970 - 1976,  pe un format de 120 x 80 cm, trei fotografii color şi şapte lucrări în alb-negru imprimate special pentru Camera 16 în format 120 x 80 cm.

Fotografiile o reprezintă pe fiica artistei, Eva, fotografiată începând cu vârsta de cinci ani şi până la zece ani, într-o atmosferă rafinată, elegantă.

Deşi această decizie de a o fotografia pe fetiţa sa a fost considerată de unii critici ca imorală, Irina Ionescu nu a renunţat la modelul sau, intrând, astfel, în istoria fotografiei şi a erotismului.

Conferinţă cu Părintele Ioan Cojanu la Stockholm: Părintele Ioan Cojanu, Stareţul Mânăstirii „Sfântul Prooroc Ioan Botezatorul” din Alba-Iulia, va susţine duminică, 7 martie, o conferinţă în biserica parohiei ortodoxe române „Adormirea Maicii Domnului” din Bredang-Stockholm.

Citit 820 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.