Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

După un sfârșit de an cu temperaturi anormal de ridicate, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță o schimbare a vremii, în prognoza pentru următoarele două săptămâni.

În primele zile din ianuarie, vremea va fi tot primăvăratică în majoritatea regiunilor, însă de săptămâna viitoare valorile termice vor scădea şi vor ajunge la cele apropiate de normalul calendaristic. În majoritatea zonelor, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi ridicată în această perioadă. În unele zone sunt așteptate inclusiv ninsori.

În zona Moldovei, în prima jumătate a intervalului, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă pentru această perioadă, cu medii ale maximelor de 6-11 grade şi minime de 0-5 grade. Apoi, temperatura aerului va fi în scădere, până la valori apropiate de normalul unor zile de iarnă, cu medii ale valorilor diurne în general cuprinse între -4 grade şi 1 grad, iar ale celor nocturne de la -9 la -5 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare îndeosebi în zilele de 7 şi 8 ianuarie.

Citit 3069 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.