Minori acuzați de tâlhărie, identificați

Minori acuzați de tâlhărie, identificați
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Autorii tâlhăriei comise acum două zile în cartierul Țiglina au fost identificați de poliție

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Galați, cu sprijinul oamenilor legii de la Secțiile 1-5 de Poliție, au fost găsiți cei patru minori, dintre care doi cu vârsta de 13 ani, iar ceilalți doi cu vârsta de 17 ani, cu domiciliile în municipiul Galați, acuzați că l-au atacat, lovit și deposedat de bani și de telefonul mobil pe un alt minor, în vârstă de 12 ani.

"Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii și continuării cercetărilor, cu respectarea drepturilor procesuale, având în vedere vârsta de 13 ani a doi dintre aceștia. În funcție de rezultatul cercetărilor privind gradul de participare al celor patru minori, precum și de probatoriul administrat în cauza penală, vor fi dispuse măsurile legale care se impun", ne-a spus agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 1465 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 15:44

2 comentarii

  • postat de Titi
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 03:42
    5.13.155.***
    Viitorii borfasi ai orasului, se prevede un viitor luminos cu ei, dar parintii lor ce zic oare?
    0
    7
  • postat de marr
    Vineri, 29 Martie 2024 18:49
    86.124.202.***
    Azi un telefon ....maine-poimaine , jaf-tortura si crima prin casele oamenilor .
    Cam asta-i Traiectoria unora in ziua de azi .
    0
    41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro