Alexandra Căpitănescu își lansează primul minialbum (VIDEO)

Alexandra Căpitănescu își lansează primul minialbum (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

„Zodia Vrăjitor” este cea mai nouă piesă lansată de Alexandra Căpitănescu după ce, în numai o săptămână single-ul „Căpitanu’” a adunat peste 54.000 de vizualizări pe YouTube. O performanță notabilă pentru câștigătoarea sezonului 11 de la „Vocea României”.

„Acum o săptămână am lansat primul meu single de după «Vocea României» - «Căpitanu’». Părerea mea este că a strâns niște cifre destul de bune! Sunt foarte fericită și în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru că vă place piesa și pentru că o ascultați. Dar veștile nu se opresc aici! Pe 5 aprilie 2024 se lansează primul meu EP! EP înseamnă un minialbum. Deci o să fie un album cu patru balade foarte interesante. Le-am scris din tot sufletul meu cu niște oameni foarte mișto și abia aștept să le auziți”, a anunțat artista într-un video. „Zodia Vrăjitor” este una dintre piesele de pe acest EP și a adunat câteva sute de vizionări în câteva ore de la lansarea pe YouTube.

Mai trebuie spus că, alături de formaţia sa, Alexandra Căpitănescu are concerte pe 5 și 6 aprilie, pe scena The Pub a Universității din București.

„Piesa «Căpitanu’» este un manifest. Numele meu de familie, poreclele mele și experiențele m-au inspirat să scriu piesa. Toate piesele ascund un mesaj profund. Abia aștept să fie ascultate de cât mai mulți oameni și cred că foarte multe persoane se vor regăsi în versuri”, a declarat Alexandra pentru Pro Tv.

Citit 1023 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 18:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro