Câini morți de foame, luați de poliție dintr-o gospodărie (FOTO)

Câini morți de foame, luați de poliție dintr-o gospodărie (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Două patrupede au fost salvate din curtea unei locuințe din comuna gălățeană Grivița, în urma unei sesizări primite de polițiștii de la Protecția Animalelor. Câinii, de talie mare, metiși de Amstaff, o rasă de luptă, au fost găsiți într-un padoc din gospodărie. Prezentau urme vizibile de înfometare, semn că stăpânul nu îi alimenta conform nevoilor lor și necesității rasei din care fac parte.

"Aceștia erau bolnavi și costelivi, motiv pentru care au fost preluați de urgență și predați unui adăpost de animale autorizat sanitar-veterinar, care are încheiat contract de colaborare cu un cabinet veterinar. Exemplarele canine vor primi atenția și îngrijirea necesare, iar ulterior vor fi sterilizate și vor putea fi date spre adopție", au precizat polițiștii care i-au recuperat înainte de a fi prea târziu.

Până una-alta, proprietarul câinilor a fost amendat, conform legii. El va putea totuși ca, după 45 de zile, să solicite restituirea animalelor, dar numai după ce va achita integral costurile cazării, hranei și asistenței sanitar-veterinare pentru cei doi câini.

Citit 1213 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:48

1 comentariu

  • postat de cetatean
    Joi, 11 Aprilie 2024 12:38
    86.124.202.***
    Acele bestii, ca nu ii pot numi oameni, infometati si ei, precum acele suflete.
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro