Tecuceanul care a împărţit în două juriul „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Tecuceanul care a împărţit în două juriul „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O alegere curajoasă – o arie din opera „Paiaţe” – a interpretat vineri noaptea, pe scena „Românii au talent”, de la Pro Tv, tecuceanul Petru Ciobanu. Deşi realizatorii emisiunii l-au prezentat ca fiind şofer de tir, tecuceanul are o poveste de viaţă interesantă.

Potrivit Pro Tv, pasiunea lui Petru Ciobanu pentru muzică a început în perioada liceului. Influența muzicală a venit din familie, în special de la mama sa, o soprană talentată, chiar dacă nu a făcut o carieră din asta. De-a lungul timpului, a studiat și a explorat diverse genuri muzicale și acum interpretează opere dificile, în calitate de tenor. Înainte de a se dedica în totalitate muzicii, Petru a avut diverse ocupații, inclusiv cea de șofer de tir și instructor auto, și chiar a predat religie în Tecuci, orașul său. Ulterior, a renunțat la cariera de șofer și s-a înscris la canto în Galați. A debutat în Tecuci anul trecut, când a interpretat trei piese la Casa de Cultură.

Momentul său artistic a împărţit juriul în două.

„Petru, momentele astea pe mine mă fac să fiu extrem-extrem de fericită și să mă simt atât de norocoasă că suntem aici la cea mai urmărită şi mai iubită emisiune din România! Oricum, ceea ce ai cântat tu nu este comercial, dar este tare plăcut la ascultare! Așa că o să mă leg de ceea ce caut eu, de fapt, în această competiție: în primul rând, talentul!”, a spus Andra.

Andi Moisescu a fost, însă, critic: „Este o graniță subțire întrucât genul nu este unul ușor de abordat pentru nimeni. Este evident că ai nevoie de niște abilități cu totul aparte ca să poți reuși în acest gen, ca să poți să emoționezi cu adevărat pentru că la operă nu poți să emoționezi așa și așa. Adică ori se ridică părul pe tine și ai întrat cu totul în poveste și jumătate de oră nu vorbește nimeni după ori n-ai intrat!

„Petru, într-adevăr cred că eşti într-o căutare, dar zona asta trebuie să o laşi repede. Pentru mine, momentul tău a fost… cum să spun eu? Ştii durerea aceea când te loveşti cu degetul mic în tăblia de la pat? Vine şi e puternică, dar trece repede. Aşa de tare m-am bucurat când te-ai oprit!”, a tăiat în carne vie Mihai Bobonete.

Voturile au fost împărţite. Andi Moisescu şi Mihai Bobonete au spus „NU”, în vreme ce Andra şi Dragoş Bucur au oferit câte un „DA”.

Din păcate, Petru Ciobanu nu s-a calificat în etapa următoare a „Românii au talent”.

Citit 1454 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 11:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro