Gălăţeanca Sasha Damian, finalistă la „Vedeta familiei - Sezonul campionilor”

Gălăţeanca Sasha Damian, finalistă la „Vedeta familiei - Sezonul campionilor”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Voce, energie, carismă şi talentul de a face show! Asta înseamnă să ai „pachetul complet”, fără de care un artist nu ajunge cu adevărat la inima publicului. Este ceea ce a dovedit cu prisosinţă, gălăţeanca Sasha Damian, care tocmai s-a calificat în marea finală a competiţiei „Vedeta familiei – Sezonul campionilor”, de pe 1 iunie, la TVR 1.

După ce în noiembrie anul trecut a câştigat trofeul ediţiei la „Vedeta familiei”, Sasha Damian a revenit pe scena competiţiei în „Sezonul campionilor”, sâmbătă, 20 aprilie 2024. Probele au adus noi provocări pentru concurenţi, dar pentru Sasha au fost doar ocazii de a face spectacol.

La prima probă, „Muzica părinţilor – piesa retro”, Sasha a adus pe scenă „Rivers Of Babylon“ a legendarei trupe Boney M. I-au fost alături pe scenă Maria Manole şi Ana Eşanu, într-o coregrafie semnată de Oana Elena Rusu.

„Foarte inspirat! Mi-a plăcut foarte mult interpretarea, prezenţa scenică, coregrafia! A fost un moment cu totul, de la cap la coadă. Ai acel ceva care trece sticla”, a exclamat artista Alina Sorescu, preşedinta juriului. Şi n-a fost singura apreciere! „Aş sintetiza prestaţia ei într-un singur cuvânt – proaspătă. Are o privire foarte clară care transmite şi convinge”, a remarcat, de asemenea, juriul.

Pentru „piesa de rezistenţă” a celei de-a doua probe, convinsă că „rock-ul şi pop-ul sunt cea mai bună combinaţie”, Sasha Damian a ales „So What” din repertoriul lui P!nk. Şi s-a transformat într-un adevărat rock-star, fapt recunoscut şi de juriu. „Eu mereu spun că mulţi copii pot da lecţii multor artişti mari, cu pretenţii! Publicul e cel mai bun barometru: când publicul te aplaudă cu foc şi cu energie, înseamnă că ai ajuns acolo unde trebuie, la inimile lor. Pentru că până la urmă publicul ne ridică, publicul ne coboară, pentru public cântăm. Mi-a plăcut foarte mult să te văd un adevărat rock star. Cred că P!nk nu era ca tine la vârsta ta”, a spus Alina Sorescu.

„Sasha, am dansat pe scaun singur! E tare de tot! Mie îmi place maxim Şi când vorbeşte te face să dansezi. Are şi joc de scenă: concordanţă perfectă între voce şi dans!”, a mărturisit unul dintre membrii juriului.

La ce-a de-a treia probă – „Acum e acum!” – Sasha a surprins din nou juriul şi publicul cu o alegere curajoasă: celebrul cântec „Mama mea e florăreasă”, dar în varianta cântată de Damian & Brothers feat. Loredana & Connect-R. Altfel spus, am avut parte de muzică lăutărească şi de rap, într-o singură interpretare, a Sashei Damian. „Asta înseamnă să fii o adevărată artistă! O adevărată artistă poate să cânte de toate: orice, oricând, oriunde”, a conchis Alina Sorescu. Iar juriul a remarcat şi altceva: că Sasha Damian e o florăreasă care ştie să „vândă” show, muzică, energie, carismă!

Cu 164 de puncte, Sasha s-a calificat în marea finală „Vedeta familiei - Sezonul campionilor”.

Ar mai fi de spus că Sasha are la activ 400 de ore de canto şi 34 de premii muzicale. Este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, care, de altfel, i-a fost alături în această competiţie, evident, cu toată gaşca „Voces” din Galaţi.

Pentru cei care vor să vadă emisiunea, va fi difuzată în reluare, vineri, 26 aprilie, ora 18,00 la TVR. Şi nu uitaţi că mai avem de urmărit alte două gălăţence la „Sezonul campionilor”: Marina Iancu şi Timeea Bostan!

Citit 1127 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro