UPDATE Mai multe trenuri de călători sunt anulate vineri şi în weekend

UPDATE Mai multe trenuri de călători sunt anulate vineri şi în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE - Sâmbătă, cu certitudine în prima parte a zilei, nu circulă nici trenurile Regio Făurei - Tecuci şi retur, anulate din cauza problemelor cauzate de viscol pe calea ferată din Bărăgan. „Este posibil ca aceste garnituri să-şi reia circulaţia în a doua parte a zilei de sâmbătă, dacă problemele vor fi înlăturate”, a anunţat, vineri după-amiază, directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi, Ştefan Costin.


Trenurile Intercity care fac legătura între Galaţi şi Bucureşti, anulate de joi după-amiază, nu circulă nici vineri, a anunţat directorul Centrului Comercial de Călători din Galaţi, Ştefan Costin (FOTO).

„Cele două perechi de trenuri Intercity din relaţia Galaţi - Bucureşti Nord şi retur, care trec prin Urziceni, nu circulă nici astăzi din cauza problemelor provocate de viscol în segmentul Bucureşti - Urziceni. Sperăm ca aceste probleme să se rezolve până la sfârşitul acestei zile”, a declarat Ştefan Costin.

Există, însă, alte trenuri care circulă spre şi dinspre Capitală. Este vorba de trenurile InterRegio Galaţi - Bucureşti şi retur, deviate prin Buzău până când personalul CFR reuşeşte să redea circulaţiei tronsonsul Bucureşti - Urziceni.

Celelalte trenuri de călători care pleacă din Galaţi sau care ajung în oraşul nostru au, vineri, la prânz, întârzieri de 40-50 de minute, potrivit CFR Călători.

Informaţiile culese până la ora difuzării acestei ştiri indică faptul că unele garnituri nu vor circula nici în weekend. Astfel, sâmbătă vor fi anulate tenurile 15359 Galaţi - Bârlad (cu plecare din Galaţi la ora 10.14) şi 15362 Bârlad - Galaţi (cu plecare din Bârlad la ora 13.32), după cum a anunţat operatorul feroviar de pe această rută, Transferoviar Călători. De asemenea, trenurile Intercity Galaţi - Bucureşti şi retur nu vor fi în circulaţie nici sâmbătă şi nici duminică, însă nu din cauza viscolului, ci pentru că acestea nu circulă în weekend.

Citit 2231 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2012 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.