Valentin Boldea cere decenţă în folosirea numelui lui!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică şi în acelaşi timp fratele mai mare al deputatului Mihail Boldea, face un apel către autorităţi să-şi facă treaba şi să dea dovadă de corectitudine în cazul scandalului în care este implicat fratele său. Acesta spune că nu vrea ca numele lui să fie terfelit fără a avea o motivaţie solidă la bază.

„Dacă mi se va solicita, voi oferi toate informaţiile care ţin de calitatea mea de funcţionar public, dar în ceea ce priveşte informaţiile despre familia Boldea, daţi-mi voie să le consider personale. Oricum, am multe semne de întrebare în ceea ce priveşte momentul în care au apărut plângerile”, spune Valentin Boldea. Întrebat când a luat legătura ultima dată cu fratele lui mai mare, şeful DSP Galaţi ne-a sugerat ironic să-i întrebăm pe cei de la DIICOT Galaţi, care spun că au interceptat absolut toate convorbirile lui Mihail Boldea.

Valentin Boldea spune că în cazul fratelui său, ca de altfel în cazul tuturor românilor puşi sub învinuire, funcţionează prezumţia de nevinovăţie până când o instanţă va constata contrariul.

pnl3
Citit 2270 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2016 11:20